TERVETULOA KURSSI- JA TAPAHTUMAOSIOON

ASKARTELUPIRTISSÄ NÄHDÄÄN!

LA 28.10.2023 klo 17:00 alk. olisi tarjolla Mixed Media työpaja aiheena pastat, tahnat ja tökötit. Työpajan hinta on 45e/henkilö.

Lisäksi koko tapahtuman ajan teemme aktiivista tuote-esittelyä Rangerin pasta mediumeista. Tervetuloa siis  ilmaiseen ”pop in workshåpiin” kokeilemaan pasta mediumeita ja tekniikoita. Siellä pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja saat käytännössä sotkea pastoilla niin paljon kun haluat 😀

PAikkoja työpajassa 

4-6 henkilöä, kesto 2-3h

Kurssimaksu 50e per osallistuja, sisältää kaikki välineet ja materiaalit

Ilmoittautuminen sekä alustavat tiedustelut
o4oo324349 tai studio.karsasuontintti@gmail.com

Epassi-Logo-Primary-Color-RGB-1

käy maksuvälineenä 😀

Haluaisitko oppia ilmaisemaan itseäsi maalauksen ja kuvataiteen keinoin? Kiinnostaako kokeilla uusia teknikoita ja väriaineita?

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua Studio Karsasuontinttin virikkeellisiin taidetyöpajoihin rennossa ja tukevassa ilmapiirissa. Työpajat topteutetaan yhteistyössä taidetarvike Diversen kanssa uudenmaan kadulla, tai halutezsasi asiakkaan tiloissa.

Työpajan aiheita voi valita vesiväri tekniikoista aina skräppäykseen ja korttiaskarteluun. Kaikissa työpajoissa pyritään tukemaan osallistujan luovuutta hauskassa ja rennossa ilmapiirissä pienryhmätoteuksena 4-7 osallitujaa. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä tai klikka ilmoittautumispainiketta.

Tarjolla pienryhmä- ja yksityisopetusta
  • Yksilöohjaus 75e / työpaja (2-3h) 
    tai 180e/ 3 kertaa (yht 8 h)
  • Pienryhmät 2-4 henkilöä 50e / osallistuja

Vesivärit, akryylit, musteet, grafiikka, paperiaskartelu, kollaasit, leimakuvat, kohokuviointi eri menetelmin ja mixed media. Jos kiinnostuit ota yhteyttä lomakkeella tai pyydä tarjous.

Mukana yhteistyössä

Close Menu